wie zijn wij

Wij zijn Cees en Jeanette Lisman. Wij zijn verzot op honden en samen met hun wonen wij in Vleuten (Utrecht). Vanaf 1989 is als eerste de Bouvier des Flandres ons gezin komen versterken. Met haar zijn wij de fokkerswereld in gestapt. Trainen, showen, het behalen van de fokbekwaamheid. Later kwamen er nog twee Bouvier teven bij.

Wij wilden er graag een kleinere hond bij en na veel oriënteren en het bezoeken van fokkers kwam onze eerste Borderterrier in 2000 bij ons wonen. Wij kregen een teefje uit de Ossekoele kennel: Precious Abbigail Di v/d Ossekoele. Een Blue and Tan pupje waar je op slag verliefd op werd. Zij is de stammoeder van de huidige teven.

Gemiddeld hebben wij 1 á 2 nestjes per jaar en genieten daar enorm van. De puppy`s groeien op in huis tussen de andere honden, kinderen en kleinkinderen. Omdat onze eigen honden bij ons blijven en niet geplaatst worden als zij géén nestje meer krijgen, hebben we wel meerdere honden in huis.

Door omstandigheden zijn we gestopt met het fokken van Bouviers Deze honden mogen hier genieten van hun oude dag en wij van hun!

Contact

Verdere info of een afspraak maken om langs te komen, is altijd mogelijk. Neem dan gerust contact met ons op.

J.C. Lisman - Geitenbeek
Alendorperweg 95
3451 GL Vleuten
E: info@vannomacasso.nl
T: 030-6667447